Boost je ICT freelance carrière met een van onze partners

Wij werken samen met andere bedrijven om ervoor te zorgen dat jij over alle middelen beschikt voor een succesvolle carrière!

Boekhouden

 • e-Boekhouden.nl
  Wil je graag zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan je administratie? Dan is e-Boekhouden.nl iets voor jou. Met een boekhoud-, facturatie-, urenregistratie- en offertemodule is e-Boekhouden.nl perfect voor ZZP’ers en freelancers. Schrijf je uren, maak direct een factuur aan, verzend hem naar de klant en verwerkt het gelijk in je boekhouding.

  Met e-Boekhouden.nl doe je het allemaal eenvoudig en online in één handomdraai. Maak daarnaast gebruik van diverse koppelingen en automatiseringsregels zodat jij je kunt focussen op je klanten! Heb je hulp nodig? Geen probleem, onze deskundige en razendsnelle helpdesk staat altijd voor je klaar. Ruim 500.000 hebben al kennis gemaakt met e-Boekhouden.nl.

  Ontdek nu ook zelf het gemak. Maak een account aan en ontvang de eerste 15 maanden gratis.

  Maak snel een account!

Kennis boosten

 • Udemy
  Udemy is een toonaangevend platform voor online leren en lesgeven, met meer dan 180.000 cursussen in meer dan 65 talen. Wij slechten de barrières van traditioneel onderwijs en creëren mogelijkheden door middel van leren. Of je nu wilt leren of wilt delen wat je weet, je bent hier aan het juiste adres. Als wereldwijde bestemming voor online leren bieden we organisaties en individuen de mogelijkheid om flexibele en effectieve vaardigheden te ontwikkelen.

  Als je nu een nieuw account aanmaakt krijg je de beste cursussen voor maar €13,99!

  Claim je korting!
Raket die je carrière een boost geeft

Wat zijn Boosters?

 • De snelste manier naar een nieuwe opdracht

  Ons doel: jou snel aan een nieuwe opdracht helpen. Boosters zijn extra diensten van Funle die daarbij ondersteunen. Het vinden van een mooie klus gaat met Funle makkelijk en snel. Maar dan begint het pas: wie kiest de opdrachtgever?

  Wij willen dat jij gekozen wordt.

 • De details maken het verschil

  Ben jij in staat je in de schoenen van een opdrachtgever te verplaatsen? Hoe ervaart een niet-technisch manager jouw verhaal? Weten wat werkt en wat niet werkt is cruciaal om te slagen in het huidige freelance-klimaat.

  Iedereen is goed, maar ben jij de beste?

Nice to know: heb je een betaald Funle-abonnement? Dan zijn sommige Boosters gratis en op alle andere krijg je flinke kortingen. Zo profiteer je van extra voordeel van je Funle-lidmaatschap.