Optimaliseer het proces voor succes

Maak een onuitwisbare eerste indruk, val op in de stapel en respecteer de tijd van opdrachtgevers.

Onze optimizers zijn erop gericht om jouw CV, LinkedIn profiel en motivatiebrief zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de door jou geselecteerde freelance opdracht. Zo vergroot je de kans dat jij uitgenodigd wordt op gesprek en aan die felbegeerde opdracht kunt beginnen! Jij stuurt ons je CV/LinkedIn profiel/Motivatiebrief, wij analyseren de opdracht en jouw document. Resultaat is een persoonlijk advies met zeer concrete verbetervoorstellen.

Hoe werkt het?

 • Jij uploadt je CV/LinkedIn profiel (URL)/Motivatiebrief + opdrachtomschrijving
 • Wij analyseren de opdracht en de geüploade documenten
 • We plannen een persoonlijke online intake
 • Het resultaat krijg je voordat de opdracht sluit
 • Is iets niet duidelijk? We staan klaar om je vragen te beantwoorden!
Kies Optimizers
CV tips op tafel met bril en plant

Wat is jouw investering?

 • Oog-icon

  CV Optimizer.
  Een sterk CV geeft direct een positieve eerste indruk aan potentiële opdrachtgevers. Het toont je vaardigheden, ervaring en unieke kenmerken op een gestructureerde en professionele manier.

  € 245,-
  excl. BTW
 • Stopwatch-icon

  Motivatiebrief Optimizer.
  Een helder en duidelijke motivatiebrief maakt het voor opdrachtgevers gemakkelijk om snel te begrijpen wat je te bieden hebt. Dit stroomlijnt de communicatie, verspilt geen tijd van de lezer en vergroot je kansen om snel die interessante opdracht te scoren.

  € 95,-
  excl. BTW
 • Groepje-van-drie-mensen icon

  LinkedIn Optimizer.
  In een competitieve freelance markt is het essentieel om jezelf te onderscheiden. Met een goed geoptimaliseerd LinkedIn profiel kunnen je sterke punten en successen opvallen, waardoor je aantrekkelijker bent voor opdrachtgevers.

  € 195,-
  excl. BTW

Ben je funle abonnee? Dan ontvang je op al deze tarieven nog eens 5% korting!

Funle Optimizers Bundel

Bundel alle 3 de optimizers om in één keer helemaal klaar te zijn!

Kies een Optimizer

Bestel je Optimizer en scoor binnenkort meer opdrachten met een optimaal profiel.

Wil je eerst meer weten? Lees de FAQ of vraag het Dennis en hij helpt je graag verder.

Na ontvangst sturen we je een e-mail met verdere details.
Bedankt voor je bestelling! Je ontvangt z.s.m. een bevestiging met verdere details.
Er gaat iets mis met de verwerking van jouw bestelling. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Zou je het nog een keer willen proberen?
Antwoorden op

Frequently Asked Questions

Staat jouw vraag er niet bij?

Spraakbubbels met een vraagteken
Is het de investering waard?
Wat kost het missen van een opdracht omdat niet duidelijk is hoe goed je bent? Een geoptimaliseerd CV is een investering in je toekomstige freelance-carrière en kan je kansen op waardevolle opdrachten vergroten. De CV Optimizer kost geen geld, het levert geld op.
Spraakbubbels met een vraagteken
Blijft mijn CV uniek?
We vinden het belangrijk dat je CV jouw persoonlijkheid en kwaliteiten uitstraalt. Onze experts maken je CV op maat en zorgen dat jij je onderscheidt van anderen.
Spraakbubbels met een vraagteken
Ik heb een bepaalde stijl, blijft die behouden?
Jouw persoonlijke stijl en stem zijn van onschatbare waarde bij het opstellen van een goed CV. Onze experts werken nauw met je samen om jouw professionele verhaal te vertellen en ervoor te zorgen dat jouw persoonlijkheid in het geoptimaliseerde CV behouden blijft.
Spraakbubbels met een vraagteken
Hoeveel ervaring hebben jullie?
We hebben 30 jaar ervaring in het detacheren en inhuren van IT-professionals. We weten precies wat werkt en wat niet werkt, wat opvalt en wat niet. Door onze specialisatie in IT begrijpen we jouw expertise en kunnen we die vertalen naar een effectief CV. Door onze ervaring aan beide kanten van de CV-tafel begrijpen we wat de opdrachtgever wil terugzien in jouw CV.
Spraakbubbels met een vraagteken
Hoeveel tijd kost het mij?
Jouw tijd is kostbaar. Daarom verzamelen we de nodige informatie op een gestructureerde manier zonder je tijd te verdoen, zodat jij je kunt richten op je werk terwijl wij jouw CV perfectioneren.
Spraakbubbels met een vraagteken
Hoe gaan jullie met mijn gegevens om?
Jouw privacy is onze hoogste prioriteit. We behandelen je persoonlijke gegevens en CV-informatie met uiterste vertrouwelijkheid en zullen deze nooit delen met derden.
Spraakbubbels met een vraagteken
Passen jullie mijn CV ook aan als ik nieuwe projecten doe?
We staan altijd klaar om je te ondersteunen, ook na het optimaliseren van je CV. Als je situatie verandert, kun je contact met ons opnemen voor aanpassingen en updates aan je CV. Grote nieuwe teksten moeten binnen het pakket vallen, kleine aanpassingen helpen we je mee, zonder problemen.