Masterclass: Intakes voor ICT-freelancers

Wil je sneller een opdracht scoren? Na deze eendaagse cursus speel je het intake-spel als een pro. Maak ICT-intakes fun met deze booster.

Intakes zonder stress

De grootste uitdaging van freelancen is het binnenhalen van opdrachten. Het internet staat vol met tips en trucs voor intake-interviews. Maar wat is goed advies, wat werkt echt en zijn alle voorbeelden uit de VS ook in Nederland bruikbaar?

In deze masterclass leer je als freelance ICT'er effectieve strategieën en technieken om opdrachten te vinden tegen een optimaal tarief, jezelf aan de intake tafel te krijgen en overtuigend te zijn tijdens de intakes, waardoor je jouw kansen op interim succes aanzienlijk vergroot.

Reserveer mijn plek
Man met laptop die blij is om zonder stress een intake-gesprek te doen

Waarom een masterclass over intakes?

Blogs vol met adviezen, boeken, Youtube... waarom zou je een training volgen?

Wist je dat vrijwel alle informatie over sollicitaties gaat en de meeste cases uit de VS komen? En dat dat niet hetzelfde is als intake-interviews voor freelance-opdrachten in Nederland?

Onze ruim 30 jaar ervaring met ICT-intake-interviews in Nederland geeft jou een oneerlijke voorsprong op je collega-freelancers.

 • Kalender-icon met klokje

  Efficiëntste manier om je intake-skills up-to-date te krijgen. Je weet in 1 dag wat er nodig is voor een geslaagde intake, relevant, voor jou persoonlijk en helemaal 2023.

 • Microfoon-icon

  Speciaal voor freelance IT-interviews. Sollicitaties zijn niet hetzelfde. Dat onderscheid begrijpen, helpt je sneller aan nieuwe opdrachten.

 • Groepje-van-drie-mensen icon

  Samen maar toch persoonlijk. Je leert veel van anderen. In de training hebben we tijd voor jouw persoonlijke doelen én je oefent samen met andere freelancers.

Word een intake-chef

Intake-interviews spannend? We geven je een kijkje in de intake-keuken. Een goede voorbereiding en oefening in een veilige omgeving, maken van jou een echte intake-chef.

Freelancers die net gestart zijn
Freelancers die hun kennis van intake-interviews willen opfrissen
Freelancers in ICT-rollen zoals Software Developer, Scrum Master, Software Tester, Informatie Analist, Software Architect
Maximaal 10 deelnemers per training, want we willen jou de persoonlijke aandacht geven die je verdient
Aandacht voor jouw leerdoelen, omdat we begrijpen dat jij uniek bent
Versterk je inzichten in het intake-proces, door interactie met IT-vakgenoten
Leer van 30 jaar ervaring aan beide zijden van de intake-tafel, als freelancer en als opdrachtgever, hoe ervaart 'de andere kant' van de tafel het gesprek
Maak een onuitwisbare indruk, met kortingen op maatwerkkleding, stijladvies, social media profielverbetering en IT-opfriscursussen
Je ontdekt de efficiëntste manier om passende opdrachten te vinden tegen een zo goed mogelijk tarief voor jou
Opdrachtgevers nodigen je vaker uit op intake, door een sterke personal branding methode, een opvallend CV en Linkedin-profiel
Na de intakes kun jij kiezen en niet andersom. Ijzersterk voorbereid laat je een onuitwisbare indruk achter. Opvolgen als een pro.
Doorlopend leren, materiaal voor thuis en altijd vragen stellen, haal maximaal rendement uit de training

Wat ga je leren?

De masterclass duurt 1 dag, maar de kennis helpt je je hele leven.

Reserveer mijn plek
Gevuld cocktail glas icon

Appetizer

 • Ontdek je sterke punten

  Wil je horen waar je niet goed in bent en daarmee gaan oefenen of heb je meer zin om je sterke punten te benadrukken. Onze focus ligt op het laatste. Jouw goede eigenschappen verder uitdiepen maakt het proces leuk, leerzaam en uit te voeren. Ter voorbereiding doe je een online assessment waarin je sterke punten komen bovendrijven.

 • Op maat gemaakt voor jou

  We begrijpen dat elke ICT-freelancer unieke behoeften en doelen heeft. Daarom passen we onze training aan om aan jouw specifieke interesses te voldoen. Of je nu meer wilt weten over personal branding, effectieve intake technieken of contractonderhandeling, we vragen het je vooraf.

Pizza icon

Main Course

 • Spot jouw opdracht

  Ontdek welke verschillende manieren er zijn om opdrachten te vinden die jij nog niet benut. Leer voordelen en valkuilen bij het gebruiken van de verschillende typen bemiddelaars en andere kanalen. Weet hoe slim om te gaan met marges die anderen aan je verdienen en het vaststellen van jouw tarief. Ken de kanalen en zorg dat zij jou bellen voor een opdracht.

 • Word uitgenodigd op intake

  Zorg dat jij vaker wordt uitgenodigd op een intake. Streef naar een 1:2. Leer x-ray technieken voor het begrijpen van opdrachten zodat jij weet wat ze echt zoeken. Oefen met een bewezen formule voor het schrijven van een motivatie die recruiters en klanten willen lezen. Maak je CV onweerstaanbaar door het opnemen van de juiste informatie, een leesbare structuur en door je CV te richten op je volgende opdracht.

 • Get the job!

  Leer hoe je je kan voorbereiden op verschillende soorten interviews. Weet hoe je voorbereid overkomt en een goede indruk maakt in het gesprek. Je krijgt tips & tricks om regie te houden over het intakegesprek en het proces erna. Leer van experts hoe je jouw antwoorden en vragen het beste formuleert en oefen met echte managers. Hoe haal je iets extra’s uit afwijzingen en de onboarding op je nieuwe opdracht.

Ijshoornthe icon

Dessert

 • Ongoing support

  Onze betrokkenheid eindigt niet na de training. Je kunt altijd bij ons rekenen op het beantwoorden van je vragen, ook lang nadat je de training hebt voltooid. We streven ernaar om een ondersteunende community te creëren waar je kunt blijven leren, netwerken en groeien.

 • Continuous learning

  Trainingsmateriaal voor thuis. Blijf evalueren, oefenen en verbeteren.

 • Pimp your Presence

  Je ontvangt vouchers voor korting bij onze zorgvuldig geselecteerde partners, met maar één doel: we willen dat jij een onuitwisbare indruk achterlaat bij een intake!

Funle maakt intakes leuk

Ben je lid van Funle en heb je een Fikser of Fijnproever pakket?
Geweldig, want dan bespaar je 30% op de trainingsprijs!

Nog geen lid of gebruik je een gratis Funle-account? Geen probleem.
Reserveer je plek en leer de fijne kneepjes van het intake-vak bij ons.

Let op
Direct profiteren is simpel. Word nu Fikser of Fijnproever lid en je ontvangt direct 30% korting op de intake-training voor IT-freelancers. Da's snel verdiend.

Bekijk pakketten

Nieuw & Netwerker

Geen/gratis lid van Funle
€ 1.000
excl. BTW
Reserveer mijn plek
 • Eendaagse training op locatie in Leiden
 • Jouw persoonlijke doelen onderdeel van de training
 • Online Sterke Punten assessment
 • Intakes oefenen met project managers
 • Continuous Learning materiaal voor thuis
 • Certificaat Intake Practitioner
 • Lunch, drankjes, lekkernijen
 • Pimp your Presence Goodie Bag
 • Lifetime support

Reserveer een plekje

Om het persoonlijke karakter van deze masterclass te behouden, hebben we een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Wil je eerst meer weten? Vraag het Dennis en hij helpt je graag verder.

De volgende masterclass is op:

Donderdag, 29 augustus 2024, 9:30 uur in Leiden
Aan je reservering zijn geen verplichtingen verbonden. Na ontvangst sturen we je een e-mail met verdere details.
Bedankt voor je inschrijving! Je ontvangt z.s.m. een bevestiging met verdere details.
Er gaat iets mis met de verwerking van jouw inschrijving. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Zou je het nog een keer willen proberen?
Antwoorden op

Frequently Asked Questions

Staat jouw vraag er niet bij?

Spraakbubbels met een vraagteken
Wanneer is mijn reservering definitief?
Na ontvangst van je reservering, controleren we de beschikbaarheid en ontvang je een e-mailbericht. Jouw antwoord op dit bericht moet binnen 5 werkdagen bij ons binnen zijn, hiermee is jouw reservering definitief. Is er geen plekje beschikbaar of reageer je niet op tijd, dan vervalt je reservering automatisch. Je kunt natuurlijk altijd op een later moment opnieuw reserveren.
Spraakbubbels met een vraagteken
Kan ik annuleren of mijn geld terugkrijgen?
Je kunt tot 30 dagen voor de masterclass kosteloos annuleren. Daarna ben je het bedrag van de masterclass verschuldigd. Mocht je verhinderd zijn, dan verschuiven we jouw deelname aan de masterclass naar de eerstvolgende datum. Het is tevens toegestaan om, na goedkeuring door Funle, een vervanger de masterclass te laten volgen.
Spraakbubbels met een vraagteken
Ik ben ziek op de dag van de masterclass, wat nu?
Dat is heel vervelend, maar geen nood. Meld het zo snel mogelijk en we zetten je op de lijst voor de eerstvolgende masterclass.
Spraakbubbels met een vraagteken
Kan ik een factuur op bedrijfsnaam krijgen?
Ja, dat kan. Ben je lid van Funle, dan ontvang je een factuur op dezelfde naam. En anders geef je de bedrijfsnaam door bij de bevestiging van de reservering.
Spraakbubbels met een vraagteken
Waar wordt de masterclass gegeven?
In één van de conferentiezalen van Nieuwe Energie in Leiden. Dit oude fabrieksgebouw met karakteristieke industriële elementen is een geweldige plek om ongestoord kennis te delen. Tijdens de pauzes en de lunch kun je op je gemak de rest van het pand en, als je wil, het centrum van Leiden bekijken.
Spraakbubbels met een vraagteken
Worden er video-opnames gemaakt?
Nee, we maken geen opnamen. Je oefent samen met de andere masterclass-deelnemers en direct met de docenten. Bij het eind-intake-interview zit je aan tafel met een door-de-wol-geverfde projectmanager. De feedback geven we persoonlijk en als de tijd het toelaat dan oefen je opnieuw met de nieuwe inzichten.